Nejnovější recenze ze sekce Parní čističe
- Pro udržování domáctnosti dobrý pomocník.
Dobrá kvalita vzhledem k ceně!
- výborný na hodně znečištěná místa
- zatím nevím o ničem
Parní vysavač je skvělý,nejen že vyčistí špínu,ale hned ji odsaje a podlaha je hned suchá.Dobrý do koupelny a na místa,která se jinak špatně čistí.Myslím,že jsem se po dlouhém hledání rozhodla správně.Je to dobrý výrobek za dobrou cenu.Všem kdo má velký dům vřele doporučuji.
- Žádná pro jsem nenalezla.
- Parní čistič jsem koupila na základě recenzí, které jsem tu přečetla.
- -dlouho se nahřejvá
- -nahřejvá se často (při nahřejávní se nemůže pracovat)
- -pára věc nevyčistí.
- -všude plno vody
Je rychlejší vzít hadr do ruky.Myla jsem okna.Všude plno vody a tam kde bylo olízáno od psa, stejně nevyčistilo. Spáry na dlažbě vyčistí až po několikátém přejíždění. Kartáčkem na zuby je to rychlejší. Koupelnu jako vanu, umyvadlo vyčistí jen málo a stejně se musí vzít hadr do ruky.
Jsem ráda, že to šlo vrátit.
- Dobrý výrobek za rozumnou cenu,splnil moje očekávání.
Parametry, cena
- Množství příslušenství.
- Malá nádobka na vodu.
V poměru cena/výkon je tento výrobek vinikající.
- Koupila jsem hlavně na umývání oken a koupelny,očekávání to v podstatě splnilo.
- Mrzelo mne,že okenní stěrka nebyla součástí stroje a já jsem tak musela šahat hlouběji do už tak dost naší špatnou vládou odtučněné peněženky.Totéž se týká dokupování froté utěrek a hader na podlahu (jsou docela drahé).S jednou utěrkou si rozhodně nevystačíte.
- Elektrický kabel je krátký,do bytu to asi stačí,ale v domě ne.
Na skleněné plochy se mi přístroj osvědčil , s vodním kamenem kolem vodovodních baterií už je to horší,to zas tak samo dolů nejde,totéž platí na spáry.Doporučuju pomoct si octem.
- Malá hmotnost. "Pistole"se v ruce dobře drží a je také lehká.
- Není obsáhlejí návod na použití. Nádržka na vodu by mohla být větší.
Sporák a okolí jako nové.
- Fantastické zrychlení jinak nezáživné práce
- Nenašel
Konečně zařízení, které šetří čas a námahu
- pěkná hračka
- Poněkud drahé
Za poloviční cenu by to bylo 100% ní
OK
funguje perfektně
- Perfektně vyčistí spáry dlažby a kachlí
- odstraní i usazený vodní kámen
- rychle vyrobí dostatek páry k čistění
Parní čistič jsem vyzkoušela na koupelně. Po použití parního čističe máme koupelnu a sprchový kout jako nové.Vyčistí nádherně i špatně dostupné rohy.
Okna jsem zatím nezkoušela.
Dostatečně rychle vyrobí dostatek páry.S parním čističem jsem velmi spokojena.
- snadná obsluha
- rychlost práce
výše uvedené
- hodně příslušenství,dobrá cena
- malá nádržka,kartáček hned znišený
jsem spokojena za tu cenu víc chtít nemůžu,dobře oddělává špínu,je dobrý i na potahy.
Dobrý výrobek,splnil mé očekávání pro jaké jsem ho kupovala.Dobrý pomocník do domácnosti.
- Výkonný, účinný výrobek při čištění oken, dlažby. Doporučuji.
- Uvítala bych větší nádobu na vodu.
Jedná se o užitečný výrobek, který je účinný při čištění - zejména dlažby. Zatím jsem ještě neměla možnost vyzkoušet všechny jeho možnosti a přijít na nějaké zásadnější nevýhody nebo problémy. V tuto chvíli tedy mohu jen doporučit.
- Rychlost úklidu, práce není namáhavá.
- Nevyčistí se dokonale až úplně do krajů.
- Když je u okna parapet, nebo něco jiného, nemůžu "vysavačem" sjet až úplně dolů .
Velmi jednoduchý úklid, nebolí rameno z usilovných kroužků, když se leští. Občas malinkato zůstane šmouha, když se nedojede až do kraje. Musí se hodně vlhčit, protože jakmila okno zaschne, vysavač už samozřejmě nevysaje špinavou vodu, a okno se nevyčistí.
Je to poměrně drahý luxus na mytí oken, ale nákupu nelituju. Doporučuju hlavně pro ty, kdo mají oken dost.
- Je to fantastický výrobek pro ty, kteří mají hodně oken, skel a zrcadel.
Všem vřele doporučuji, je to bezvadný pomocník.
- jsem s výrobkem spokojena, nevrátila bych ho. Zatím využívám hlavně na vysávání koberců a vytírání parket a dlažby, mám jej teprve týden
Cenově dostupný, do ruky šikovný, lehce ovladatelný, mohu jen doporučit. Dvě nádrže jsou výborné, dá se doplňovat během provozu
- skvělý pomocník při úklidu
- drahé díly a více by jich mohlo být součástí čističe
dobrý, ale drahý