Nejnovější recenze ze sekce Parní čističe
- Zcela nefunkcni, nepouzitelne, az nebezpecne. Nesetrete a kupte si Karcher.
Spokojenost.
- Splnil co jsme od něj očekávali.
- skladný
- výkonný
Měl jsem verzi 1, u které se mi rozbil vývod. Nicméně s parním čištěním jsem byl velmi spokojený. Rozhodl jsem se tedy pro tento model, který nemá tuto část z plastu tak exponovanou. Má větší nádržku, díky dlouhé hlavici je dobře použitelný i na hůře dostupná místa. Používám jej an podlahy, sanitárku, sklo, ale i gauč. Svojí práci odvede na výbornou.
Kärcher SC 3 Upright EasyFix 1.513-300.0
Přidáno: 10. dubna 2023
(naposledy upraveno 10. dubna 2023)
Zakoupeno v Kärcher-obchod
- Rychlost dodání
- Kvalitní zpracování
- Čistí velmi dobře.
Kvalitní parní mop
Zakoupila jsem si parní čistič na podlahu - vyzkoušela jsem jej - spokojenost velká, jsem ráda že jsem zakoupila i náhradní potahy na hlavice / nemusím po použití hned prát/. Práce s čističem je příjemná a nevyžaduje velkou námahu.
- Cena/výkon
- Poměr cena/výkon je dobrej
- Rychlé nahřátí
- Účinné
- Menší nádoba, takže se rychleji vyprázdní a je nutné chvíli počkat, než se dá zase doplnit
I přes menší nádržku jsem s čističem spokojená, vzhledem k ceně jsem s tím počítala.
Poznám v létě po grilování .
- ušetří spoustu času
- vytírá hezky
- podlaha je hned suchá
- není těžký
- nedá se s ním pořádně zajet do rohů
- po vytření mi lepí podlaha
fajn mop, ale čekala jsem od toho trošku víc, nechápu, proč po vytření "lepí" podlaha :D má někdo stejné zkušenosti?
dobrý pomocník
- Jsem spokojená.
Napařuje dobře, jen je velmi těžký k ovládání jednou rukou, jak je člověk zvyklý na vysavač. El. šňůra stále překáží a tudíž je nutné druhou rukou volnou šňůru korigovat. Proč tam nevymysleli automat. naviják, aby byla šňůra navinuta v bubnu a podle tahu se automaticky vytáhla nebo navinula zpět?
- podlaha hned suchá
- vytírá dobře doporučuji měnit návlek na každou místnost
- nutno vyluxovat před vytíráním, ale to jsem dělala i před mopem
Po 15 minutách stále svítí červené světlo , přístroj nepracuje ,velká závada
Reakce značky TESLA
omlouváme se za nepřesnost v původním uživatelském manuálu. Parní mop TESLA SteamPower FX50 signalizuje červenou diodou, že je připraven k použití. Nejedná se o závadu. Nepřesnost týkající se barvy diody v původním uživatelském manuálu byla odstraněna, uživatelský manuál na stránkách TESLA u produktu ve složce Ke stažení je aktualizován.
Nádržka na vodu musí být dostatečně naplněná, hadice je zatížena na volném konci kovovou kuličkou, aby byla ponořená vždy ve vodě. V průběhu úklidu dochází k ochlazování topného tělesa, které vytváří páru přiváděnou vodou. Při používání zařízení umožněte krátkým přerušením tvorby páry opětovné nahřátí topného tělesa.
V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na [email protected].
S přáním hezkého dne,
tým TESLA
- Kvalitní
- Podlaha perfektně čistá
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »