Nejnovější recenze ze sekce Parní čističe
Značky Silvercrek mě nezklamala, poměr cena a kvalita
doporucuji
- výkon
- funkce
- údržba
- ovládání
- design
- nástavec na větší plochu není v příslušenství
S přenosný čističem koberců a čalounění BISSELL SpotClean Hydrosteam Pro jsem spokojený. Ovládání je snadné. Nádoby na čistou i špinavou vodu jsou dostatečně velké pro běžné užití v domácnosti. Velmi mile mě překvapilo jak vysavač dobře saje a čistí. Výhodou je samočištění a především užití na více povrchů. Celkový desing vypadá hezky. Jeho celková velikost i váha je vyhovující. Mezi příslušenství, které je dostačující bych ocenil širší nástavec na větší plochu. Tento čistič bych doporučil.
MAXXX SCM-101A
Přidáno: 12. ledna 2024
(naposledy upraveno 12. ledna 2024)
Zakoupeno v TVPRODUCTS.cz
- Toto bylo doručeno v pořádku a funguje dobře.
- Super rozměr
- vůči velikosti má tah
- jednoduché ovládání
- ideální řešení pro domácnost s domácími mazlíčky
- je hlučnější
SpotClean HydroSteam Pro 3700N Orbico skvěle kombinuje praktičnost a efektivitu, což z něj činí užitečný doplněk do každé domácnosti. Začněme vysavačem - jeho sací síla je dostatečná k tomu, aby měla schopnost účinně odstranit nečistoty a prach z různých typů povrchů. Zvládá jak koberce, tak tvrdé podlahy a zanechává prostor krásně čistý. Co se týče parního odstraňovače skvrn, pára efektivně rozpouští a odstraňuje i ty nejzašlejší skvrny, např. na kobercích či potaženém nábytku. Navíc je skvělé, že tento přístroj pracuje bez použití agresivních chemikálií. Celkově je design tohoto víceúčelového zařízení moderní a ergonomický, a jeho ovládání jednoduché a intuitivní. Funkce a možnosti, které nabízí, z něj činí nástroj pro efektivní úklid domácnosti s nemalou úsporou času. Tento výrobek mohu s klidem doporučit každému, kdo pro svoji domácnost hledá spolehlivý víceúčelový vysavač a parní odstraňovač skvrn.
Nakoupil jsem a zatím jen zprovoznil a vyzkoušel funkčnost.
- Extra nízká cena
- Na rychlé čištění super
- Uvítal bych víc těch hadrovejch návleků
Super čistič za nízkou cenu (byl v akci asi za 299, nebo 399), na čištění obkladů, baterií, vany je to super věc. Zkoušel jsem i okna a taky dobrý :-)
- kompaktnost - malý, lehký, mobilní
- intuitivní , hned připravený k použití
- průzor a nádoba na špinavou vodu
- bez nutnosti použití chemie
- nezastane klasický vysavač
- velká spotřeba čisticího prostředku (ale lze používat i bez)
- nemá samonavíjení
- na menší plochy
Líbí se mi jednoduchost použití (pára je připravená celkem rychle) a taky řešení oddělených nádob na vodu. Voda sice ubývá rychle, ale nádržka má držadlo, tak jde jednoduše přenést, doplnit a pak i vypláchnout. Je průhledná, stejně jako průzor na nástavci, takže člověk pěkně vidí, co vyčistil (a nestačí se divit). Pára si poradila i se staršími skvrnami. Oceňuji, že součástí balení je kromě koleček a nástavců i čistící prostředek, který sice rychle ubývá, ale vysavač lze používat i bez něj. Hlučný je podle mě průměrně. Je škoda že ho nejde používat i jako běžný domácí vysavač a nemá trubku, takže je vhodný spíše pro čištění menších ploch.
- Cena a recenze
- Levné
- Fungoval dobře, výhoda možnosti přidané páry.
- Nelze zajet např. pod (zvýšenou) postel.
- Necelý měsíc po záruce prostě najednou přestal fungovat. Oprava se nevyplatí. Velké zklamání.
- Design
- Snadné čištění
- Poměrně lehký do ruky
- Filtrace nečistot
- není příliš univerzální
- malé nástavce
- nevhodný na větší plochy
Tento přístroj, který má pomoci s úklidem se mi nejvíce osvědčil na úklid vnitřku auta, kde jsem se dostala do všech záhybů, auto tím dobře vysála a celkově vypadalo poté mnohem lépe. Oceňuji, že je přístroj lehký do ruky, snadno se čistí a špinavá voda se sama filtruje do druhé nádoby. Co mě však zklamalo, tak mi nepřijde, že by byl nějak extra víceúčelový a dobře odstraňoval opravdu odolné skvrny. Očekávala jsem, že mi více nahradí běžný vysavač, avšak přiložené nástavce jsou velmi malé a na velké plochy je nevhodný. Když tím vyčistíte koberec, vypadá sice na pohled trochu lépe, ale není to nic, co by nezvládla i obyčejná voda. Vyzkoušela jsem ho i na některé skvrny na kobercích, ale nijak zásadně si s nimi neporadil i přes opakované použití. Celkově to není přístroj, bez kterého by se člověk neobešel a na to, že se dá pořádně použít jen na některé plochy, tak ta cena je poměrně vysoká. Netvrdím, že by byl špatný, na úklid auta je užitečný, ale jinak nemá velké využití.
- jednoducha inštalácia
- intuitívne nastavenie
- ľahká manipulácia
- mierne ťažký
- málo nástavcov
Vysávač Orbico SpotClean HydroSteam Pro 3700N od Bissell má jednoduché balenie, a nie je potrebné žiadne dodatočné nastavenie alebo inštalácia. Prístroj sa naplní vodou a čistiacim prostriedkom a následne zapne a vyberie sa potrebný program (para, voda alebo para s vodou). Po vybratí, peogramu, je potrebné počkať 30sekúnd aby sa stroj zahrial a para mala dostatočnú teplotu. Vyberiete si jednu z 3och koncoviek, a môžte sa pustiť do čistenia. Balenie obsahuje aj manuál v češtine, ale nebol vôbec potrebný.
- Malé kompaktní rozměry
- Kolečka zlepšují mobilitu
- Parní funkce je super
- Jednoduchá obsluha
- Docela hlučný
- Ergonometrie parního nástavce
Moje zkušenost s tímto parním čističem mě příjemně překvapila. Jeho kompaktní rozměry a lehká konstrukce umožňují snadný přenos a mobilitu díky kolečkům, což je velký benefit. Navíc variabilita v použití různých nástavců přidává na jeho univerzálnosti.Je mírně hlučnější.
V průběhu testování jsem se zaměřil na úklid čalounění sedačky a menších koberců, kde čistič předvedl velmi dobrý výkon.Hlavně se mi líbila parní funkce.
Na druhou stranu, při pokusu o napařování pověšených záclon mě nenadchl.
- malá váha
- účinnost
- velká hlučnost
- nedostatečný manuál
- robustní elektický kabel
Jelikož máme doma několik psů a kočku, možnost testovat Bissell 3700N SpotClean HydroSteam Pro jsem uvítala. Nalákala mě možnost odhodit kartáč a tepovač a věčně nedrhnout koberce a podlahu. Používala jsem přístroj jen krátce, ale dá se říct, že splňuje to, co nabízí. Podařilo se mi vyčistit i opravdu odolné skvrny z koberců, vyčistil i kachličky a podlahu v koupelně. Záporem je naprosto nevyhovující manuál - spoustu času jsem trávila hledáním na internetu, velká hlučnost přístroje a poměrně robustní elektrický kabel o který jsem neustále zakopávala. Také bych přivítala prodlužovací nástavec na sací hadici, i když by to možná snížilo sílu odsávání vody.
- nekvalitní produkt a ještě horší prodejce
- Účinnost čištění
- Jenoduchost ovládání
- Úspora času
- Málá kapacita nádržky na vodu
- Trošku hlučnější
Vysavač má dostatečný sací výkon, který účinně odstraňuje nečistoty a prach z různých typů povrchů. Díky různým příslušenstvím a nastavením lze snadno přizpůsobit jeho funkci různým potřebám - od čištění koberců přes potahy v automobilu až po tvrdé podlahy. Parní odstraňovač skvrn se ukázal být dostatečně účinný při odstraňování zaschlých fleků a nečistot..
Závěrem lze říci, že víceúčelový vysavač a parní odstraňovač skvrn je investicí nejen do čistoty a pohodlí v domácnosti, ale také do úspory vašeho času. Jeho všestrannost, efektivita a snadné ovládání z něj činí výborného pomocníka pro každého, kdo si cení čistoty svého domova. Určitě bych ho doporučil každému, kdo hledá spolehlivý a výkonný úklidový přístroj.
Model ETA 1264 Aquabelo po měsíci každodenního používání zatím funguje.
Ale to platilo i u žlutého modelu ETA 1265 Aquasim Pro.
Jenže ten se po prvním půlroce definitivně polámal...
- kompaktní provedení
- účinné čštění pomocí páry
- jen obrázkový návod
- ucpávání hadice chlupy a následné složité čištění pomocí nářadí
Kompaktní provedení přístroje zaručuje jednoduchou přípravu k práci i obsluhu. Po naplnění nádržky s vodou (přípravkem) a zahřátí (30 sec) je přístroj připraven k provozu. Pro čištění sedačky bych ocenil delší hadici - při čištění opěradla je hadice krátká a přístroj se musí dát na sedačku nebo držet v ruce.
- Snadná manipulace
- Výkon, síla
- Kombinace Postřik+pára+vysávání
- Hmotnost a velikost přístroje
- Větší hlučnost
- Menší nádržka na vodu
- Nastavec i na rohy (spáry)
Přenosný čistič koberců a čalounění BISSELL® SpotClean® Hydrosteam™ Pro je to, co při úklidu v naší domácnosti chybělo. Zvlášť když máme malé děti a psy. Snadno s ním vyčistím různé povrchy jako například spáry mezi dlažbou, interiér auta či pohovku. Přídavná kolečka a hmotnost přístroje je také velké plus. Manipulace je jednoduchá, čištění je zábava.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »