Nejnovější recenze ze sekce Parní čističe
- snadná manipulace
- výkon
- skladný
- malá nádobka na vodu
Jednoznačně skvělý pomocník, který by neměl chybět v domácnosti. Práce s ním je jednoduchá a snadná, výsledek suprový. Je lehký, krásně přenosný, vyčistím s ním cokoli.
Hodí se spíše na menší plochy (malá nádobka na vodu). Díky různým nástavcům se dostanu opravdu i do špatně dostupných míst.
Funguje skvěle!
- velikost přístroje
- přípravek součástí
- snadné čištění nádob
- rychlé nahřátí
- malá teplota páry
Vysavač Bissell je kupodivu celkem malý pomocník na čištění koberců. Velmi rychle se nahřívá a manipulace s ním je snadná. Krásně vyčistil koberečky v autě. Velmi pozitivně vnímám, že koberec po něm není nacucaný vodou. Upevnění hadice okolo přístroje je velmi praktické.
Veliká spokojenost.
- Funkčnost
- Malý, skladný
- Průhledné nádoby
- Škoda, ze se s ním nedá i jen vysávat
Pod stromečkem na nás čekat Orbico SpotClean HydroSteam Pro 3700N. V rodině se dvěma dětmi, psy a kockama našel mnoho využití. Naše sedačka, koberec je stále plný chlupů, drobků a fleků s tímto vysavačem se nám povedlo odstranit i dlouho zaschlé fleky z bílého koberce. Vysavač je lehoučký skladný a dobře se s nim manipuluje.
- Čistota
- Jednoduché použití
- Skvělý čisticí prostředek
- Lehká manipulace
- Spolehlivost
- Na spáry je dokonalý
- Krásně vyčistí i zaschlé skvrny na sedačce
Užasný rychlý a poctivý produkt který krásně vyčistí zašlé spáry na podlaze ,ale i zaschlé skvrny na sedačce.Máme doma dva pejsky a tenhle stroj opravdu vyčistí i to co si myslim že je nevyčistitelné.Stroj je velmi lehký a manipulace s jím je jednoduchá.Rozhodně doporučuji aby byl v každé domácnosti protože je to opravdu super stroj který ušetří mnoho práce i času.
Zrychlení úklidu pro mě naprosto vyhovující
- spokojený
darek
- Krásně vytírá i sbírá nečistoty. Podlaha je rychle suchá.
- Jednoduché čistění zásobníku na špinavou vodu - při jeho vyjímání se nic nevylije na podlahu. Snadno se pak opláchne.
- Lehký a zcela tichý.
- Velmi lehce se s ním pracuje. Zvládnou i malé děti.
- Dostane se pod nízký nábytek.
- Pokud při úklidu dojde k většímu znečistění válečků, lze tyto snadno omýt v základně.
- Nevytře úplně do okrajů místnosti - zbyde cca 1 cm od stěny.
Na mé očekávání, funguje dobře.
- Rychlost, jednoduché ovládání i výměna nástavců. Za takovou cenu opravdu super. Funguje skvěle.
Kabel
- nic takovej šmejd jsem neviděl raději se vrátím k levnému a to jsem za něho hlupák dal 2500 jaký jsem si naivně myslel, že mám kvalitní mop
- vzteky jsem ho na štědrý den roztřískal na malé kousky!!
Jestli si chcete zmršit vánoce kupte si ho !
Reakce značky TESLA
Dobrý den, pane Králi,
mrzí nás, že čteme o Vašich negativních zkušenostech s parním mopem TESLA SteamPower FX50. Chceme zdůraznit, že pokud se objeví jakýkoliv problém, je vždy možné konzultovat situaci s naším týmem pro nalezení řešení.
Zničení produktu bohužel není ideální řešení a brání nám v poskytnutí adekvátní pomoci. Pro lepší porozumění Vašim potížím a možnostem nápravy bychom ocenili, kdybyste nám mohl sdělit konkrétní problém, který jste s mopem zažil.
S přáním hezkého dne,
tým TESLA
Vileda Steam Plus 3.0
Přidáno: 20. prosince 2023
(naposledy upraveno 20. prosince 2023)
Zakoupeno v www.kupsitolevne.cz
Celková spokojenost
Has good reviews. Didn't try it yet.
spokojenost
- funguje
- žádná
- Měla jsem ho již delší dobu, ale rozbil se mi. Koupila jsem ho i dětem a jsem spokojená. Je super
- Vysoká rukojeť mopu
Velká spokojenost, výška mi naprosto vyhovuje. Velký záběr, možnost regulace páry. Krásně se s mopem dostanu do všech míst, pod radiátory, do rohů, pod nábytek. Brala bych i více hadříků. Předchozí mop jiné značky byl pro mě nízký, těžký a přitom daleko dražší. Darovala jsem ho. Tenhle mi vyhovuje víc.
Lehký, funkční co víc si přát...
- Vysoká účinnost, snadná obsluha, pěkný design.
- Zatím nic.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »